Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

 

 

Pro Kala ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka jäsenistö edustaa koko kalaelintarvikkeen ketjua. Pro Kalan jäsenistössä ovat edustettuina ammattikalastajat, kalanviljelijät, kalanjalostajat ja -kauppiaat sekä elikeinokalatalouden järjestöt. Yhdistys perustettiin vuonna 1994.

 

Pro Kala ry:n toiminnan tavoitteena on lisätä kalan kulutusta, sekä lisätä kuluttajien ja muiden sidosryhmien tietämystä kalan ja kalatuotteiden ravitsemuksellisesta merkityksestä ja käyttötavoista. Yhdistys pyrkii myös edistämään elinkeinokalatalouden alalla toimivien jäsentensä yhteistoimintaa ja verkostoitumista.

 

Kuva: Pro KalaKuva: Pro Kala

Pro Kala ry:n toiminta koostuu mm. kalaan liittyvästä tiedottamisesta, menekinedistämiskampanjoista, alaa palvelevien kuluttajatutkimusten ja selvitysten teettämisestä sekä erilaisten kalaan liittyvien kehitysprojektien koordinoinnista.Pro Kalan mediapankista löydät myös runsaasti mm. kala-aiheisia kuvia ja esitteitä.

Lisätietoja Pro Kala ry:n toiminnasta ja jäsenyydestä antaa toiminnanjohtaja Katriina Partanen, katriina.partanen@prokala.fi

 

Lue lisää osoitteesta Prokala.fi!