Innovaatiopäivät
Innovaatiopäivät järjestettiin 2.-3.11.2023 Helsingissä. Tältä sivulta löydät tapahtumassa pidetyt esitykset.
Innovaatiopäivät 2023
Innovaatiopäivät järjestettiin 2.-3.11.2023 Helsingissä.
Innovaatiopäivien ohjelma (pdf)
Torstai 2.11.
Innovaatiopäivien avaus (PDF)
Risto Lampinen, MMM, Luonnonvaraosasto, Elinkeinokalatalousyksikkö
Seafood Innovations 2023 -kilpailun finalistien pitchaukset
Sarja: Innovatiiviset kalatuotteet ja konseptit
- Hailia Nordic Oy: Hailia Pikkukalanyhtö (PDF)
- Saarioinen Oy: Lahna-kikhernepyörykkä (PDF)
- Chipsters Food: Hyvä Apaja Savumuikkuherkku (PDF)
Sarja: Teknologiset innovaatiot
- Pullan Kala Oy: Muuntuva veneen hallintajärjestelmä
- Super Ground: SuperGround-menetelmä (PDF)
- PaRAS Aqua Oy: PaRAS kalankasvatuslaitoskonsepti (PDF)
Flavoria Innovation Festival
Emma Sivula, Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus
YKP-eräjäljitettävyyden kansallinen tilannekuva (PDF)
Jussi Peusa, Ruokavirasto
GS1 Food Data Finland – mahdollisuudet kalatuotteille (PDF)
Satu Hulkkonen, GS1
Kiinnostavat caset eri toimijoilta:
- LOHI – uusi brändi kansainvälisille markkinoille (PDF)
Antti Hannuniemi, Finnforel Oy - Case Kalatassu ja Norron Oy
Roy Norro, Norron Oy (esitys ei saatavilla) - Islantilaisen kala-alan yrityksen etabloituminen Suomeen (PDF)
Mika Jääskeläinen, VSV Finland Oy
Kansallinen kalatalousverkosto esittäytyy (PDF)
Johanna Möttönen, Kuha-Suomen kalaleaderin aktivaattori
Perjantai 3.11.
Innovaatio-ohjelmat käynnistyvät (PDF)
Risto Lampinen, maa- ja metsätalousministeriö
Vesiviljelyn kehittämisohjelman painopisteet (PDF)
Jouni Vielma, Luonnonvarakeskus
Kalastuksen kehittämisohjelma starttaa – haasteita riittää, mutta myös mahdollisuuksia (PDF)
Tapio Keskinen, Luonnonvarakeskus
Blue Products 3.0 – Uusien tuotteiden kehittämisohjelman painopisteet (Powerpoint)
Marina Nyqvist, Österbottens Fiskarförbund ja Anu Hopia, Turun Yliopisto
Kalatalouden ympäristöohjelma Kymppi pureutuu ajankohtaisiin haasteisiin (PDF)
Antti Lappalainen, Luonnonvarakeskus