Närmatsdagen går av stapeln 11.09.2021 – Bli arrangör!

Lähiruokapäivän logo

Närmatsdagen går av stapeln 11.09.2021. Närmatsdagen är avsedd för alla som arbetar med finländsk närproducerad mat. Också företagare inom fiskerinäringen önskas delta i evenemanget. Ett företag som deltar ansvarar själv för arrangemang, men man kan också samarbeta till exempel med grannen och bjuda in dem för att sälja sina egna produkter! 

Om du anmäler dig som deltagare i evenemanget senast 15.08.2021 du kan beställa ett materialpaket som du använda för att komma i stämning inför Närmatsdagen och dekorera din evenemangsmiljö. Närmare info om beställningen av materialpaketet får du i samband med anmälan.

Gör så här:

  1. Registrera dig som användare på webbplatsen Närmatsdagen.fi. Om du redan har ett användarnamn till webbplatsen från tidigare års evenemangsdagar, så loggar du in.
  2. Efter registreringen loggar du in på webbplatsen och fyller i en anmälningsblankett för din gård eller ditt evenemang.
  3. Beställ materialpaketet senast 15.08.2021.

Vi hoppas att den landsomfattande Närmatsdagen ska bli hela Finlands festdag som är tillägnad inhemsk matproduktion och landsbygden. Kom med du också!

Du kan anmäla dig till Närmatsdagen på adressen www.ostatilalta.fi eller www.närmatsdagen.fi.

Ytterligare information:
Heidi Kohtala, Landsbygdsnätverkstjänster, heidi.kohtala@ruokavirasto.fi, 050 5240318