Kalatalouden innovaatiopäivien ohjelma ja esitysmateriaalit

7.–8.11.2019 Vantaalla.

 

Torstain esitykset

Risto Lampinen, MMM: Innovaatiopäivien avaus (PDF)

Timo Halonen, MMM: Innovaatio-ohjelmien väliarviointi ja jatko (PDF)

Ari Leskelä, Luke: TUKALA – Lisää tehoa koneelliseen perkaukseen (PDF)

Pekka Hyvärinen, Luke: Ympäristöohjelma – Oulujoen istukastoiminnan kehittäminen (PDF)

Anu Hopia, BlueProducts: Tuotekehitystyöpajat PK-yrityksille (PDF)

Markus Kankainen, Luke: Vesiviljely – Upotettava verkkoallas merikasvatuksessa (PDF)

Katriina Partanen, ProKala: Markkinointiohjelma – Kalakeittopäivä 2019 (PDF)

Katriina Partanen, ProKala: Palaute tapahtuman suunnittelussa (PDF)

Jari Setälä, Luke: Elinkeinokalatalouden kehitys ja näkymät (PDF)

Merja Saarinen, Luke: Kalan syöminen on ilmastoteko (PDF)

 

Perjantain esitykset

OPH: Kalatalouden osaamistarpeet kyselyn yhteenveto (PDF)

Vesiviljely

Vehviläinen: TriplaDipla-vertailu (PDF)
Viisanen: Kalavaltiohankkeen tilannekatsaus (PDF)
Pulkkinen: Typpiyhdisteiden hallinta kiertovesikasvatuksessa (PDF)
Airaksinen: Kaupungin mahdollisuudet luvituksessa (PDF)
Pulkkinen & Kokko: Ravinteiden biologinen sieppaaminen (PDF)
Lindberg-Lumme: Norjan suljetut- ja puolisuljetut yksiköt-oppia Suomeen (PDF)
Kankainen: Upotettava verkkoallas (PDF)
Salo: Skenaarioita merialueen tuotannon kasvusta (PDF)
Eriksson-Kallio: IPN-vastustuskyvyn lisääminen (PDF)
Lindholm-Lehto: Laukaan vedenkäsittelykenttä (PDF)

Ympäristöohjelma

Kuningas: Innovaatiopäivät 2019 (Powerpoint)
Turunen: Kiintoaineen eroosio ja sedimentaatio virtavesissä (Powerpoint)
Vainikka: Kalatalouden innovaatiopäivät (Powerpoint)
Louhi: Ympäristöohjelma (Powerpoint)
Karvosen esitys sisälsi julkaisematonta tutkimusmateriaalia, eikä sitä siksi julkaista näillä sivuilla.

Kaupallinen kalastus

Veneranta: Merimetson kaupalliselle kalastukselle aiheuttamien vahinkojen arviointi (PDF)
Rantakokko: Silakan dioksiinipitoisuudet ja raja-arvot (PDF)
Nisov: Syötäisiinkö kalat kokonaisina (PDF)
Mattila: Terveyttä ja hyvinvointia kalan sivuvirroista (PDF)
Luoma: Ammattikalastuksen tilanne sisävesillä (PDF)
Aitta: Silakkaproteiinin uudet mahdollisuudet (PDF)
Lehtonen: Liikuteltava hyljekarkotin (PDF)
Svanbäck: BlueProducts 2.0 (PDF)

 

Innovaatio-ohjelmat Twitterissä