WEBINAARI: Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöidentarjontaan – osa 2

Jatkamme ”Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan” -webinaarisarjaa lokakuussa.

Milloin?
Tiistaina 29.10. klo 13.30-15.00

Kenelle?
Webinaari on tarkoitettu erityisesti kala-alan yrityksille ja ammattikeittiöille.
Webinaari on osa keväällä 2024 käynnistynyttä webinaarisarjaa, jonka tavoitteena on
lisätä tietoa kotimaisesta kalasta ja ammattikeittiöille soveltuvista kalatuotteista sekä
tuottaa kotimaisia kalareseptejä ammattikeittiöiden hyödynnettäväksi.

ILMOITTAUDU MUKAAN, NIIN SAAT WEBINAARILINKIN SÄHKÖPOSTIISI

Alustava ohjelma

  • Tervetuloa
  • Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan, Marina Nyqvist,
    Österbottens Fiskarförbund
  • Mitä yrityksillä on tarjolla ammattikeittiöille?
    – Mari Palin, Vähäsarja Oy
    – Jorma Pesämaa, Maivakka Oy
    – Nickles Grundström, Lagerblad Foods Oy
    – Janne Johansson, Kalaneuvos Oy
    – Katja Ruokolainen, Hätälä Oy
    – Jesse Valkama, Kalavapriikki Oy
  • Mitä ammattikeittiöt odottavat kalatuotteilta?
    – Nina Lyytinen, Juvenes Oy
    – Regina Ekroos, Espoo Catering Oy
    – Muut yritykset vahvistetaan myöhemmin
  • Keskustelua
  • Webinaarin lopetus

Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan -webinaarin materiaalit julkaistu

Innovaatio-ohjelma Blue Products 3.0, maa- ja metsätalousministeriö, Turun yliopisto sekä Pro Kala ry järjestivät Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan -webinaarin 10.4.2024.

Webinaarin tallenne löytyy täältä.

Tilaisuudessa pidetyt esitykset:

Ammattikeittiöt portinvartijoina kotimaisen kalan kulutuksen lisäämisessä?
Anu Hopia, TY-Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus

Kalan paikka suomalaisessa ruokapöydässä 2024
Katriina Partanen, Pro Kala ry

Kala ravitsemuksessa ja uusissa ravitsemussuosituksissa
Ursula Schwab, professori (ravitsemusterapia), Lääketieteen laitos, Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, UEF; Medisiininen keskus, Endokrinologian ja kliinisen ravitsemuksen pkl, KYS, P-S HVA

Silakan kestävä käyttö
Jari Raitaniemi, Luonnonvarakeskus

Kotimaisen kalan edistämisohjelma ‒ kalan käytön lisääminen hyödyttää taloutta, terveyttä ja ympäristöä
Auli Väänänen, maa- ja metsätalousministeriö

Kalan turvallinen käyttö
Riikka Airaksinen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos