Innovaatiopäivät 2019
Kalatalouden innovaatiopäivien 2019 ohjelma ja esitysmateriaalit 7.–8.11.2019 Vantaalla
Torstain esitykset
Risto Lampinen, MMM: Innovaatiopäivien avaus (PDF)
Timo Halonen, MMM: Innovaatio-ohjelmien väliarviointi ja jatko (PDF)
Ari Leskelä, Luke: TUKALA – Lisää tehoa koneelliseen perkaukseen (PDF)
Pekka Hyvärinen, Luke: Ympäristöohjelma – Oulujoen istukastoiminnan kehittäminen (PDF)
Anu Hopia, BlueProducts: Tuotekehitystyöpajat PK-yrityksille (PDF)
Markus Kankainen, Luke: Vesiviljely – Upotettava verkkoallas merikasvatuksessa (PDF)
Katriina Partanen, ProKala: Markkinointiohjelma – Kalakeittopäivä 2019 (PDF)
Katriina Partanen, ProKala: Palaute tapahtuman suunnittelussa (PDF)
Jari Setälä, Luke: Elinkeinokalatalouden kehitys ja näkymät (PDF)
Merja Saarinen, Luke: Kalan syöminen on ilmastoteko (PDF)
Perjantain esitykset
OPH: Kalatalouden osaamistarpeet kyselyn yhteenveto (PDF)
Vesiviljely
Vehviläinen: TriplaDipla-vertailu (PDF)
Viisanen: Kalavaltiohankkeen tilannekatsaus (PDF)
Pulkkinen: Typpiyhdisteiden hallinta kiertovesikasvatuksessa (PDF)
Airaksinen: Kaupungin mahdollisuudet luvituksessa (PDF)
Pulkkinen & Kokko: Ravinteiden biologinen sieppaaminen (PDF)
Lindberg-Lumme: Norjan suljetut- ja puolisuljetut yksiköt-oppia Suomeen (PDF)
Kankainen: Upotettava verkkoallas (PDF)
Salo: Skenaarioita merialueen tuotannon kasvusta (PDF)
Eriksson-Kallio: IPN-vastustuskyvyn lisääminen (PDF)
Lindholm-Lehto: Laukaan vedenkäsittelykenttä (PDF)
Ympäristöohjelma
Kuningas: Innovaatiopäivät 2019 (Powerpoint)
Turunen: Kiintoaineen eroosio ja sedimentaatio virtavesissä (Powerpoint)
Vainikka: Kalatalouden innovaatiopäivät (Powerpoint)
Louhi: Ympäristöohjelma (Powerpoint)
Karvosen esitys sisälsi julkaisematonta tutkimusmateriaalia, eikä sitä siksi julkaista näillä sivuilla.
Kaupallinen kalastus
Veneranta: Merimetson kaupalliselle kalastukselle aiheuttamien vahinkojen arviointi (PDF)
Rantakokko: Silakan dioksiinipitoisuudet ja raja-arvot (PDF)
Nisov: Syötäisiinkö kalat kokonaisina (PDF)
Mattila: Terveyttä ja hyvinvointia kalan sivuvirroista (PDF)
Luoma: Ammattikalastuksen tilanne sisävesillä (PDF)
Aitta: Silakkaproteiinin uudet mahdollisuudet (PDF)
Lehtonen: Liikuteltava hyljekarkotin (PDF)
Svanbäck: BlueProducts 2.0 (PDF)